The Phantom Of The Opera - Theme Song

Från samma film har vi också "Theme Song" från "The Phantom of The Opera". Minns ni att jag spelade den här "Phantom of The Opera" typ en "Theme Song" i KORK våren 2014 - tror jag det var. Så det här tycker jag var lite kul att dela med er!
 

The Music of the Night - Andrew Lloyd Webber's The Phantom of the Opera

Här har vi "The Music of the Night" från samma film!

Think of Me - Andrew Lloyd Webber's The Phantom of the Opera

Andrew Lloy Webber och Opera och lov. Perfekt kombo. Det här verkar komma från en film. Jag förstår dock inte riktigt vilket film. Vet någon av er vilken film det här kommer ifrån? I så fall får ni gärna skriva det. I det här klippet "Think of Me".

Carmen (Bizet) - Opera (1)

Alltså Carmen måste vara något av det första som jag tänker på när jag tänker på ordet opera och allt som hör till det. Eller hur? Vem har inte hört talas om Carmen? Räck upp en hand. Så idag delar jag Carmen med er.
 

Malena Ernman & Sara Dawn Finer gör Kents "Sverige" på Hela Sverige skramlar

Åh det här är ju en version på den här "Välkommen, välkommen hit" eller vad den heter. Vackert, eller hur. Här sjunger Malena Ernman med Sara Dawn Finer och hon är ju med riktigt grym. Applåder till det här. Klippet kommer från den här grejen som sändes för ett tag sedan - "Hela Sverige skramlar". Ska försöka få in något mer från det nu efter lovet, nu när jag tog upp det så.

Malena Ernman - La Voix

Jag vet inte riktigt hur mycket med Malena Ernman som jag delat här tidigare. Inte mycket, eller hur? Malena Ernman är en person som jag tänker på när jag tänker på opera. Minns ni till exempel det här? Det här är så mycket barndom för mig måste jag säga.

Offenbach - Les Contes d'Hoffmann, Barcarolle

Eftersom att jag nämnde Offenbach igår tänkte jag att det kanske skulle kunna vara lite kul att inleda med det. Det här är  kommer från "Barcarolle" "Les Contes d'Hoffmann". Lyssna och njut! Fundera kanske över vad som sjungs i texten? Vad låten handlar om?
 

Opera - Höstlov 2015 (Inledning)

 Opera är en form av musikteater förknippad med den västerländska konstmusiken från barocken och framåt. I opera används framförallt symfoniorkester kör och skolade sångare. Med skiftande rösttyper, egenskaper och dramatiska funktioner. I operan används också mycket dans, så som t e x mim och balett. Operan ungefär som en teater, fast en sjungande teater med belysning, kostymer, rekvisita, smink och dekorer. På wikipedia står det också "Ordet opera kan ses som pluralformen av latinets opus, som betyder verk eller arbete". Exempel på opera kan vara Offenbach ur Les Contes d’Hoffmann (Hoffmanns äventyr.

Villa-Lobos Meets Break of Reality

Avslutar den här veckan med en ny cover från Break of Reality. Som vanligt lyckas de göra det riktigt snyggt. Vissa saker känns så improviserade - eller jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det. Improviserade? Jag får nog fundera vidare på hur jag ska förklara det närmare. Men ni måste hålla med om att det här var grymt! Från och med imorgon kör vi på lov här och jag kan faktiskt avslöja att det blir operalov fram till nästa söndag. Så nästa måndag är jag tillbaka här som vanligt! Sköt om er så hörs vi under veckan!

Part Of Your World (Partir Là-Bas) , The Little Mermaid - Harpa

Åh, "Part Of Your World" (Partir Lá-Bas) från The Little Mermald. Lugn och alldeles perfekt lördags musik. Längesen jag delade harpa här också. Eller hur? Så det här gillar vi och varvar ner till. Kram och så hörs vi igen imorgon!

Sammanfattning (Celloelktion, orkester) - 19, 21 oktober 2015

I måndags fick jag fortsättningen på Vivaldis "Sonata no. 5 in E minor". Så till efter lovet har jag hela. Ska försöka spela igenom låten ordentligt under lovet och spela en del. Jag har något ställe i takt 6, 8 och från 11-13. Sen kanske jag också alltid kan jobba en del på drillarna. Tar upp det mer i "Hanna övar". På orkestern i onsdags hann vi igenom en del också. Det har blivit så att vi börjat varje övning med att spela "Nu tändas tusen juleljus" för att den är enkel. Vi fortsätter jobba lite med C framförallt. De här snabba takterna i "Bojarernes Indtogsmarsch" från takt 33-38 ligger det framförallt lite mer övning i. De går så fort! Ibland går de här snabba takterna bra och ibland mindre bra. Det bror väl lite på om jag är trött efter dagen eller inte, hehe. Jag tycker att bokstav F och fram till slutet börjar gå väldigt bra nu ändå. Känns som att det går bättre och bättre vilket är kul. "Danse russe Trepak" övade vi en rolig ska på i onsdags. Från "Danse russe Trepak" kommer vi gå till det här "Hip Hop Medley". Så onsdags spelade vid från bokstav D fram till slutet. Sen fick vi spela/fortsätta spela de sista takterna om och om igen och så skulle dirigenten peka bort olika grupper, t e x cello och så vidare. Rätt så kul och bra övning tror jag. "Hip Hop Medley" så har jag takt 17. Hinner inte riktigt med där att spela "Bakom stallet" och så har jag bokstav F som går rätt så fort. Jag börjar i alla fall förstå det mer nu, hur jag ska spela det liksom. Sen är det lite kvar att jobba med, med ttempot då. Sen har jag också "Bregatrollets Vaggvisa"; "Danse de la Fée-Dragée" och "Horgalåten" som vi då också spelade på i onsdags. Men jag har inte riktigt något nytt att ta upp i dem låtarna. Tänkte få till en ny orkestervideo under lovet på lite nya orkesterlåtar som jag inte gjort någon video på ännu. Så där har vi något att se framemot!

Hanna övar #20

Vi är uppe i "Hanna övar" #20. 20? Fem till så är vi vid 25 och sen är det hälften till 50. Gud så coolt. Alltså lite fantastiskt och coolt är det ju ändå. Men för att återgå till videon ändå. Känns som att jag fick med mig det mesta. Mer i veckans sammanfattning!

Stay Up Late, This Wild Life

Lite cozy med ljuset där i bakgrunden. Lite mysigt så här när höstvädret allt oftare är med oss under dagen. Jag måste erkänna att jag längtar en del till riktiga julen. Snö, all julbelysning. Åh. Jo men det här fick mig att tänka på julen. Vad får musiken/videon er att tänka på? För covern står Nuge &  Eric Behm.
 

Say It, Torey Lanez - Fiol

The Mad Violinist är så cool! Känns bra att dela något sådant grymt en tisdagskväll. Toppen avslut på en tisdag. Härligt flow och så vidare. Till den här musik kan vi ta en kopp te och varva ner samtidigt som vi taggar upp till onsdag. Snart igenom hela veckan!
 

Tears in Heaven, Eric Clapton - Cello, Gitarr, Slagverk

Åh, den här låten är så fin. Jag kommer ihåg att jag lyssnade mycket på "Tears in Heaven" för något år sedan. Jag fick låten i läxa och fastnade efter ett tag för den. År 2013 lyssnade jag väldigt mycket på den. Texten berör så mycket och ja. Visst är den fin? Sök upp vad låten handlar om så kommer ni förstå den bättre säger jag bara. Jag börjar veckan så här så får vi se vart veckan slutar.
 
 

Flytta Hemifrån, Mimi Terris

Mimi Terris är så sommar 2015 för mig. Så många sommarminnen. Jag minns hur vi hade grillkväll, det blev mörkt och i bakgrunden spelades Mimi Terris. Snacka om att jag får sommarabstinent. Texten kan man ju alltid fundera över. Om jag skulle sitta ner i flera timmar skulle jag nog förstå den bättre, även om jag såklart förstår vad den handlar bara genom att höra låten. Förstår ni hur jag menar? Kanske skulle vara lite intressant att sätta mig ner och göra något sådant, skriva ner vad låten får mig att tänka på och vad jag tycker/tror att den handlar om. Just den här låten heter "Flytta Hemifrån". Vill ni ha mer musik av Mimi Terris?

Sammanfattning (Celloelktion, orkester) - 12, 14 oktober 2015


Hanna övar #19

Här kommer Hanna övar #19 . Yes. Spelades in på torsdagen då jag hade ostämd cello. Löstes sedan men som sagt. Jag kör en video med mer genomgång/köra igenom/prata nästa vecka. Kom ihåg då och lyssna på låten mycket den här veckan. Ska se om jag kan hitta något bar på låten så att jag kan dela den med er.   
 

Writing's On The Wall, Sam Smith - Fiol

Onsdag och en ny låt - ja, faktiskt en ny låt för mig. "Writing's On The Wall" har jag aldrig hört så den tänkte jag söka upp till helgen. Kul! Någon av er som har hört "Writing's On The Wall"? Violinisten är grymma OMJamie på youtube. Lätt grymt. Nu ska jag ta och söka upp låten lite mer så att jag har något att relaterar till osv.

Höstlovsorkestern 2015, Övning (Lång)

Gå in sådär himla mycket i låten och jobba. Åh, sådant gillar jag. Bra övning. Det tog himlans tid, men det ger resultat I Think. Jag känner mig jämt så produktiv efter att jag gjort en video, lätt en av världens bästa känslor. Känna att man gjort något bra och nyttigt liksom. Sköt om er, så hörs vi imorgon!

#jävlanegaativaunge - vecka

Det kommer och attackerar. Attack. Jag tänkte skriva att det kommer som ett monster och attackerar, men det kändes lite överdrivet. Eller, jag vet inte riktigt. Gräver sig in rätt så djupt. Och så är jag fast i klistret. Det är jävligt tungt att gå och bära på hela veckan. Jävligt tungt. Besvikelsen är jävligt tung. Jag kände av den redan förra veckan och så slog det till nu. Varför just nu? Jag vet inte. Jag skulle vilja rusa omkring i mörkret i skogen till jag tröttnar och bara sätter mig ner/lägger mig ner. USCH. BESVIKELSE. #JÄVLANEGATIVAUNGE . Kände det som att jag var där och såg något framför mig men hjärnan var någon helt annan stans, typ i Japan, fast jag då är Sverige. Hallå, hur hänger det ihop? Läbbigt var det. Det har hänt tidigare men det var länge sedan nu. Jag har tänkt rätt så mycket på en låt. Nämnde jag det tidigare? Just en mening i låten, den här. "Monday left me broken". Min hjärna gör automatiskt om meningen till besvikelse-veckor, måndagar i det här fallet och därifrån kommer jag in på negativitet och #jävlanegativaunge igen. Det kanske är därför som jag lyssnar på låten om och om igen vilket är ett minus med låten kanske, ja alltså att jag relaterar till besvikelsen där. Det kanske var en kick den här gången? Samtidigt som jag vill släppa hela världen. "Hej Hanna!", "Nej men snälla du, gå inte rakt ut i gatan du" BESVIKELSE och NEGATIVITETEN får mig att vilja springa rakt ut i gatan - det är en stor gata vid min skola, där det kör många bilar varje morgon = drömläge = Hanna är jävligt negativ och så vidare. Sally (cellon) jag älskar dig men jag hatar dig också. DU ÄR MITT LIV OCH DET TAR KOL PÅ MIG I VISSA STUNDER. Att du är mitt liv innebär att för mycket negativitet blir till överdrivet negativa tankar vissa gånger. Du kom in och det är du som får avsluta hela livet också, varken om det är en av negativitet eller glädje. Sorry, men den här veckan är jag väldigt #jävlanegativaunge och så. Spelar på och fokuserar på nu och inte då. Hoppas på sista veckan innan lovet. Men ibland är jag jävligt osäker på mig själv - det är så allt börjar friendos. Bilden i morse i skolan gick redan då åt helvete den här veckan. Föreställer man sig något och tänker på något, så blir det så också. Men jag fick en bra start på dagen med att fotografera frosten. Nu ska jag fortsätta snora och hoppas på att jag kommer igenom hela veckan. Jag håller nog på att bli förkyld och så är jag jävligt negativ och nedstämd just nu om ni inte redan förstått det.

Chim Chim Cher-ee (Chem Cheminée), Mary Poppins - Harpa

Det var länge sedan som vi hade harpa här, så den här måndagen kör vi harpa. Amélie Guboux står för harpmusiken, som vanligt. Jag tänkte på det här med barnböckerna till Mary Poppins och barnflickan Mary Poppins. Minns ni? Det här kommer väl såklart från det, eller hur? Känner ni igen det? Musiken har jag dock aldrig hört.

Dark Halloween Music - Return of the Dark Lord | Latin Choir

Inledningen, precis första sekunderna får mig att tänka på någon skräck-film, eller ja Halloween då. Just där kommer man ju verkligen in i Halloween på riktigt. Förresten. Nu börjar det ju bli Halloween-tider. Det närmar sig verkligen med stormsteg. Jag gillar verkligen den här årstiden med alla färger. Nästan lite mysigt också med att det blir mörkt tidigt. Jag tänkte på det att vissa instrument kanske låter mer Halloween-igare, eller hur man ska säga det. Som cello och kontrabas t e x med den här dova, mörka klangen. Rätt/fel, vad tycker ni? Inte för att det inte kan spelas Halloween-musik på fiol också, så jag menar jag inte. Men med det här mörka och dova ljudet, ungefär som vädret utomhus - ja, typ som hösten.

Aladdin, Negre Tanz, Nielsen - Orchestra

Just den grejen som är i början går verkligen jävligt fort (okeeeej, just idag får jag svära - för att det är fredag) . Nej, men verkligen otroligt fort. Jag gillar det här i musiken att det saktar ner på vissa ställen och att det verkligen går i ett sådant tempo som man faktiskt kan hänga med i. Så just den blandningen mellan snabbt och långsamt och att det går så snabbt mellan "snabbt och långsamt" också. Förstår ni hur jag mena? Vad tycker ni om det här?
 

Sammanfattning (Celloelktion, orkester) - 5, 7 oktober 2015

Nu ska jag försöka få ner lite tankar kring orkestern i onsdags. "Danse de la Fée-Dragée" spelade vi igenom. Vi körde från bokstav B ett par gånger - där det också ska vara vid spetsen. Det funkade rätt så bra sista gångerna vi spelade igenom det. Jag tyckte även att jag kom in lite bättre än förra veckan vid arco i bokstav A. I "Danse Russe Trepak" är det lite samma som tidigare. Börja går bra, men bokstav B kan alltid bli bättre. Tror att jag hakar upp mig lite på sådana takter som 5-6 i Bokstav B t e x. Kanske börjar bokstav D bli bättre och bättre också. Sakta, sakta. Känns skönt att det är ett antal veckor kvar. "Nu tändas tusen juleljus" jobbade vi mycket med t e x vid C att det ska vara rätt så mjukt och lätt. Att det liksom inte ska låta så "på" och så hårt utan lätt drag. Hm? Räck upp en hand om ni förstod det där. Så helheten att jobba vidare med där är nog mjukare och lättare. Stråket vid A i "Bergatrollets vaggvisa" är något att jobba lite med, för att få det att låta snyggt och inte gnissligt. Annars vill jag väl mest där komma in i orkesterns tempo och så vidare, kunna ha det i huvudet hela veckan och öva i det. "Bojarernes Indtogsmarsch" jobbade vi nog längst med i onsdags. Framförallt från bokstav F och att hinna med att ta grejen från början där. Det är väl framförallt den där Coda grejen som jag vill få in mer känner jag. Så kan nog det funka bättre till slut. Med Kummer så är det väl samma takter som senast. Lite mer övning på läget vid takt 9-13 så kan det bli ytterligare lite bättre. Bokstav C är lite halvkrånglig mot andra stämman, så det vill jag öva in, såklart genom att lyssna mycket på låten och försöka spela till.

Hanna övar #18

Så i veckans "Hanna övar" kör jag igenom celloduetten, Kummer tvåstämmigt. Så, så här fortsätter jag öva under resten av veckan. Jag tror att började spela in den här videon i tisdags och nu är den avslutad då äntligen. Jag har märkt att det är lätt att jag börjar med en video och jag ska jag liksom ha som mål att bli färdig med den till varje torsdag t e x, vilket då kanske gör att jag inte sätter mig och övar. Men, det här är såklart också övning på ett sätt - kanske lite nackdel dock med att jobba på det här sättet. Jag vet att det låter himlans falskt här och där och att stämmorna går olika många gånger. Kom ihåg, det är en "Hanna övar"!
 

Orientalsk Festmarch, Aladdin - Orkester

"Orientalsk Festmarch" ur Aladdin ser jag verkligen framemot att spela. Den känns rätt så enkel. Det är möjligtvis hur jag typ ska ta de här ackorden (eller hur det blir) - flera toner alltså. Speciellt när det är pizz. Hm. Får klura vidare på det. Tar upp det i video så förstår ni nog mer hur jag menar. Jag gillar att det är så mörkt eller att hela grejen låter så mörk. Det blir liksom coolt och lite mystiskt på något sätt.
 
 

Violin Concerto No.1, Bruch - Fiol, Orkester

Bruch violinkonsert är något som jag övar på inför STORK också. Det här två tonerna som ligger hos cellon där i början precis, vid 0:9 kommer det t e x. Det tycker jag är så snyggt! Vidare en liten bit så tycker jag också att stället vid pizz:et (knäppet) vid 0:28 är väldigt snyggt - som också det ligger hos cellon. Det fortsäter också vid 0:48 en bit - snyggt, snyggt, snyggt. Jag tror att det kallas för tremolo, det här som går galet fort (typiskt det här som jag kommer ta upp i en video) - Vid 1:21. Som sagt, det stället går fort men också det tycker jag låter så snyggt. Det här smetiga stället vid 5:06 är så fint. Okej, fint skulle också vara ett ord. Nu har jag använt ordet snyggt ett antal gånger men jag tycker inte det är fint (vilket det såklart också är!) men jag tycker att snyggt låter som coolt och... Äsch., jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men snyggt är det hela som jag vill sammanfatta det här. Vill ni höra 1 och 2 ur den här också? Kanske en rolig grej att dela nästa vecka?

Lord of the Rings, The Fellowship of the Ring - Orchestra

Inleder Höstlovsorkestern/Stork-veckan med det här. Jag delar med er idag "Lord of the Rings" med orkestern Moanalua HS Symphony Orchestra. Jag tror att om det inte är samma version som vi ska spela så är det i alla fall någon liknande grej - så med det sagt menar jag på att det här känns som en bra grej att öva till. Kan hänga med rätt så bra i noterna till det här. Vi spelar ju en helt annan version av låten, "Lord of the Rings" i VUS också, så det är extra kul. Men - jag måste ändå säga att jag övar mer på det här. Den här versionen ser jag så galet mycket framemot att öva upp och se slutresultatet på. Jag tycker att det kan bli höstlov nu, tack! Först har vi en hel vecka framför oss med vad som ska spelas.

Coldplay, A Sky Full of Stars - ThePianoGuys

Det här påminner mig ju så mycket om vintern. Någon mer än jag som känner en längtan till vintern av det här? Nej men, frosten får gärna komma först. ThePianoGuys laddade upp  Coldplay, A Sky Full of Stars" igår. Så det känns riktigt grymt att avsluta helgen med den här musiken. Men, jag undrar en sak. Jag fick för mig att de redan laddat upp något sådant här? Men jag kan ha helt fel också. Får cheka upp det i veckan. Fina dekorationer på pianot och cellon måste nämna också. Wow!
 

Celloliv 3 år!

Egentligen är jag nog rätt så ordlös. Celloliv. 3 år? Vänta, vad menar du? Men det är sant. I 3 år har jag suttit här och skrivit på celloliv. Hur ser sammanfattningen ut över hela året? I våras hade jag flera sådana här veckor då jag har så himla besviken. Tyckte att allt lät så FALSKT hela tiden. På så sätt är jag nog rätt så hård mot mig själv vissa gånger - visst, det kan låta falskt, men det gör det väl för alla, vännen? Jo - men det är väldigt svårt att vända FALSKT till RENT ibland. Cellon är ju mitt liv, hela mitt liv! Vilket gör hela grejen med besvikelsen jobbigare för mig. USCH. Efter måndags var typiskt en sådan vecka - jag lyssnade på en låt tidigare, eller en låt som jag lyssnar väldigt mycket på "Waiting for love" - Det var en mening som jag fastnade i där just den här veckan "Monday left me broken" dock ska jag säga att jag mer tänkte "Monday make me broken". Ja just den här veckan. Första onöjda/besvikelse-veckan för höstterminen. Jag började ju göra videos i våras. Vilket jag märker verkligen hjälper mig. Det är som sagt ett toppen sätt att öva för mig. Att jag ser saker som jag fastnar på och kan öva vidare på. För några veckor sedan var jag med i radio http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4425&artikel=6256532 . Det betyder jättemycket för mig och all fin respons som jag får på instagram. "I wanna play like you someday" . Det gör mig så peppad att få allt detta, jag vill ju bara fortsätta då.  ÅH. Var kommer alla fina människor från? Jorden är så stor och jag får respons från hela världen, USA, Norge och... Vet ni att Linnea Olsson följer @CelloAllCellist på instagram och kommenterade för någon vecka sedan. En av mina största förebilder på cellon. Det betyder också otroligt mycket. Jag är så otroligt glad över att jag kan dela med mig av det här och jag är så glad att det är 360 personer som följer @CelloAllCellist . Jag vill bara fortsätta utvecklas med cellon, med celloliv och @CelloAllCellist. Och jag bara hoppas att ni vill vara med och följa den här musikaliska resan!  

Sammanfattning (Celloelktion, orkester) - 28, 30 september 2015

Börjar sammanfattningen med att nämna något litet om Kummer celloduetten - Takt 9-13 övar jag vidare på och så har jag takt 19 (bokstav A) - takt 34 (bokstav B. Så hela bokstav A i stämma 1 kan alltid bli bättre. Takt 66-76, tror jag i alla fall att det blir, är krånglig att köra till andra stämman tycker jag. Det är så olika och... Jag kanske kan få upp en bild på det så kan jag förklara det då. De sista takterna fram till 77-81 är lite också så i första stämman att det kan bli bättre. Jag har inte tänkte på andra stämman så jätte mycket. Kanske öva upp bokstav A lite och takt 69-76 - ja jag vet inte riktigt. Går igenom det mer i nästa veckas "Hanna övar" som sagt. På orkestern i onsdags fick vi två nya låtar. Jag kan börja med att nämna att vi fick "Nu tändas tusen juleljus" - kommer ni ihåg? Vi spelade ju den förra julen KORK och VUS. Jag vet inte riktigt om vi ska spela med samma stråk som då. Jag är liksom van det stråket, eller hur jag ska skriva det, så det känns ju bäst. Så den här låten ser jag framemot att spela. "Bergatollets vaggvisa" var också en ny låt som vi fick. Hyffsat enkel grej. Det är bara något stråk som är lite krångligt kanske och något glissando. Sista takterna i "Trepak" är ju så lätt att man tappar bort sig på - men sista gången vi körde igenom den i onsdags funkade det faktiskt bäst hittills! Gissa om jag blev lite glad då? "Bojarernes Indtogsmarsch" funkade rätt så bra sista gången vi spelade igenom den i onsdags också. Så kortfattad. Det ger resultat att spela något om och om igen! Det sista vi gjorde i onsdags var att spela igenom de första takterna i "The Lord of the rings" också, vilket funkade rätt så bra. Starten där är rätt så enkel. Lätt. Så, lite framsteg denna skulle jag säga. Känns bra att det kändes som att det gick bättre.
 

Hanna övar #17

I veckans "Hanna övar" kör jag igenom båda stämmor till en version som jag då övar till en del - eller jag gjorde ett försök till det. Och ja, jag är medveten om jag kommer fel, speciellt i första stämman - men no comments på det. Det är en "Hanna övar" video vänner. Jag har lite småställen i låten som jag vill öva mer på, få till bättre helt enkelt men mer om det i sammanfattningen. I nästa veckas "Hanna övar" går jag in mer i vad det är exakt och så tänker jag mig även en liten inspelning på första och andra stämman i ett, som det ska vara alltså. Undra om jag kan få till det?
 

Orkesterövning 2015-09-27

Det blir lite orkester-fredag den här veckan. Så jag fick nog en hel del sagt nu. Fick två nya låtar på orkestern i onsdags så om någon vecka kör vi en video på det med. Så, det här känns bra. Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att redigera veckans "Hanna övar" kommer upp innan måndag. Troligtvis inom de 24 närmsta timmarna. Go go go. Kom ihåg att videor är en toppen övning vänner!

Orkesterövning 2015-09-26


RSS 2.0