Terminssammanfattning Hösten 2017

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, så här när vi är inne i det nya året 2018. Helt otroligt att det redan är 2018 förresten. Var det inte vårtermin alldeles nyss tänker jag? 
Om jag skulle sammanfatta höstterminen vet jag att den speglades en del av hur skolan fungerade.
Min energi försvann helt en del veckor. Trots att jag alltid vill ha den där stunden varje dag med cellon, för jag vet hur mycket det ger mig. Även om en annan pusselbit av livet inte fungerar så kommer alltid cellon ge mig energin, luften och orken. Ja, jag vet att det inte låter så jämt. Men det är så, jag vet inte vad jag skulle varit utan cellon, musiken?
Den senaste tiden, framförallt under de senaste året tror jag, har musiken växt för mig med cellospelet. När jag var yngre handlade det mest om att bara kunna spela låten". Idag tänker jag så mycket mer, hur vill jag spela stycket, hur vill jag uttrycka det? Vad är det för musik? Hur låter stycket? På vilka sätt spelar andra? Jag vill tänka mer och utveckla musiken till något mer än att bara kunna spela det?
Vilka olika tekniker kan jag använda till exempel?
Med det sagt känner jag hur jag utvecklas med musiken och hur cellovärlden växer ännu mer för mig.
Jag försöker skriva om det här en del redan, kommer fortsätta ett helt år till. Må det låta tjatigt eller knappt förståeligt, men det får mig att tro på något.
Jag längtar efter att dela musik med er, hur jag utvecklas och tänker. Den här världen är så stor, det finns så mycket och den vill jag lyfta fram i årets sammanfattning. 
Mot nya tag, vi utvecklas tillsammans! 
 
 

RSS 2.0