Sammanfattning (Orkester) - 29 april 2014

I måndags kom jag inte iväg. Åh. Måste verkligen sluta längta till saker så otroligt mycket och så poff faller det ner till 0. och att förvänta mig saker så mycket. Men igår kom jag iväg på orkestern! Det var lite som att ta igen måndagen. Nej, så ska jag inte alls skriva. Den ena sekunden är aldrig den andra lik. I vilket fall som helst var det riktigt skönt att komma iväg. Det gick faktiskt bättre än förra veckan, eller det gick i alla fall bättre på "Viva la vida " vid melodin vid bokstav C och det tar jag som att det gick bättre som hela, det vill säga slutsatsen. Det andra låtarna gick väl ungefär som förra veckan. Jo juste, vi spelade även "Tröstevisa" och "Air från tröllflöjten", och det gjorde vi ju inte förra veckan. Men dessa två låtar gick också bra tycker jag. Kanske lite "Va??" på Tröstevisa då det ju ändå var någon vecka sedan vi spelade den låten. Lite smågrejs fortfarande, men det är som sagt smågrejs. Så fjuttigt och litet. Jag är nöjd i helheten. Förresten, ni såg kanske infon igårkväll om kommande konserter. Nej, nu är det inte långt kvar. Idag blir det spel på valborgfest och på söndag blir det UFiS.

Tears in heaven, Eric Clapton - Tvärflöjt

Tears in heaven spelade jag någon gång av cellolivs start. Minns ni det? Jag delade massa klipp på denna låt då. Det finns ju som sagt en historia bakom låten. Det kan man nog leta fram i cellolivs historia. Kanske borde ta och spela den här låten för er någon gång. Har för mig faktiskt att jag skrev något liknande då. Kan kanske försöka få till det till sommaren, eller under sommaren.

Can you feel the love tonight, The Lion King, Elton John - Tvärflöjt

Fortsätter på tvärflöjt idag då jag fortfarande inte riktigt har någon cello eller fiol- grej att dela.
Idag delar jag "Can you feel the love tonight" från Lejonkungen. Den här låten spelade jag in för länge sedan. Nämen, för någon månad sedan. Funderar starkt på att nog spela den här låten om jag ska spela på skördefesten i augusti i år igen. Ja, det får vi se när det närmar så då. Men kanske.
 

Kommande konserter

I dag på orkestern fick jag veta lite mer om kommande konserter. Så nu har jag lite kort info om
konserter som kommer snart. Nu mot slutet av maj, den 27 maj närmare bestämt blir det en orkesterkonsert då vi kommer spela igenom alla låtarna. Veckan därpå, den 3 juni så blir det en stråkkonsert på samma ställe som förra året. Oja, det närmar sig som ni ser med konserter. Inspelningar väntas förhoppningsvis till det. Äntligen, snart får ni ju höra vad jag skrivit om i sammanfattningarna om onsdagaran. Ni kanske har suttit med ett stort frågetecken och läst alla sammanfattningar? Nej, ni får ha det så bra.
Mer om orkestern imorgon!
 
 

Beauty and The Beast - Flute

Jag hittade en ny tvärflöjtskanal igår. Passar på att dela då samma låt som vi hörde igår. Dock tycker jag Ebba är grymmare på den här låten! Eller vad tycker ni musikanter? Men visst är det här fint! Lite mer från den här kanalen under veckan. Vem vet. Det kanske blir en riktig tvärflöjtsvecka, då jag har noll idéer annars. Jag har däremot grymt mycket tvärflöjt i lagret just nu!
 

Beauty and the beast - Tvärflöjt

Det var länge sedan Ebba spelade något för oss. Nu när det närmar sig sommarlov så passade vi på att spela in en ny låt. Ja, ute den här gången. Vi kanske kan få ihop en fin jullåt till juni? Ebba spelar idag Beauty and the beast för oss. Underbart fint tycker jag. Kommer ni ihåg förresten? Vi spelade ju den här låten i orkestern förra vårterminen! Så idag får ni lyssna och njuta av den här musiken.
 

Ave Maria on glass harp

Jag tycker att det här var riktigt häftigt! Ni har fått se tre sådana här videos nu, vilket innebär då tre låtar. Det är grymt just det där hur han har lyckats få till rätt och att han kan göra tvåstämmigt sen. Men vad tycker ni?
 

Für Elise on glass harp


Canon in D on glass harp

För ett tag sedan hittade jag något väldigt coolt. Tycker inte ni detta är otroligt coolt? Jag tycker att det är riktigt AMAZING. Oja, med stora bokstäver.
 

Idé? Facebook?

Vi kan kalla det här för info. Jo, först och främst facebook. Vad har då facebook med musik att göra?
Sedan tidigare så har jag ju både instagram och twitter med namnet CelloAllCellist, båda dessa på engelska. Precis innan påsklovet startade jag dock en facebook-sida också. Facebook-sidan är på svenska precis som celloliv och bär namnet CelloAllCellist. Jag hoppas verkligen att folk börjar hitta till sidan. Vem vet. Jag kanske gör om sidan till engelsk någon gång?
Annars då. Det här med idé, vad kan det ha att göra med? Jo det är så att. Som ni vet så laddar jag upp cellovideos lite då och då. I videosarna sitta jag i mitt rum. Hur roligt är det i slutänden? Okej, även om det låter bra. Jo, jag tänkte att så småningom, tex nu till slutet av våren/början av hösten så ska jag fixa ihop lite bättre, (proffsigare kanske) videos. Första låten jag kommer göra detta med blir "Fjäril vingad", då det vid den tiden kommer vara ungefär 1 år sedan jag laddade upp den låten. Efter det kommer det nog rulla på och komma upp lite då och då. Hm. Det återstår att se hur det blir med detta? Nej, idag blev det lite spännande info. Resten av veckan delar jag lite musik! Oja, det hänger förstårs på att jag hittar lite musik också!
 

Sammanfattning (Orkester) - 22 april 2014

Dags för onsdagssammanfattning, precis som vanligt. Det känns bra.
Dock inte riktigt som vanligt, då det ju inte var någon cello i måndags. Orkester var det i alla fall! Jag är faktiskt rätt så nöjd. Hm. Har dock lite smågrejs som inte alls funkade. Melodin vid C hängde jag inte med på i "Viva la vida". Tyckte att någon ton i fjärde läget på A-strängen i "Colors of the wind" lät falsk. De här höjda B:ena i "Phantom of the opera" lyckas jag inte alltid med, och den sista takten där. Hänger aldrig med där! Satt faktiskt och la till markeringar så fort jag kom hem från orkestern igår. Markeringarna hjälper oftast, men inte alltid. Det känns i alla fall bättre med markeringarna där, och det är ju det som är meningen. Tror fortfarande på det här med att det ändå går lite bättre för varje vecka. Samtidigt så tror jag att det är så bra som det kan bli vid det här laget. Men jo, det är klart! Bättre kan det alltid bli! Märk väl, alltid! Tar det lite som en mjukstart så här efter påsklovet, men nästa vecka får det allt gå lite bättre för att göra mig nöjd och glad efteråt. Övning i veckan!

All of Me, John Legend - Fiol

Har inget speciellt att dela. Har lite musikbrist. Fast, det finns ju extremt mycket därute på Youtube. Jag kan ju inte ens ha kollat upp hälften. I alla fall så lade en av kanalerna jag följer upp detta precis här om dagen. Grymt snyggt tycker jag! Låten har jag hört mycket på senaste tiden. Många som spelat in och lagt ut. Hm. Känner igen den fast kan samtidigt inte placera den...
 

Annorlunda vecka, orkester imorgon, sista rycket

Hej! Tillbaka igen, livebloggning och cello står högst upp igen. Precis som vanligt.
Idag är det måndag! Dock har jag ingen cello idag. Det är fortfarande lov idag. Veckan känns lite annorlunda på det sättet... Trotsalt så har jag suttit vid cellon mycket idag och spelat en hel del. Både på orkestern och annat. Men, imorgon är det orkester som vanligt. Dessutom har jag en kort skoldag så då skyndar jag mig hem och övar. Jag ser framemot orkestern imorgon! På tal om orkestern. En sak som är otroligt skön nu på slutet av terminen är att det är ljus på tisdagarna när jag väntar på tunnelbanan. Otroligt skönt. Det är så tråkigt att stå och vänta på tunnelbanan i mörker. Nej, tänkte försöka spela lite mer senare så nu måste jag komma vidare. Jag hoppas ändå på att veckan flyger förbi så det blir som vanligt med cellolektion nästa vecka. Men tiden rusar. Sista rycket innan sommarlovet nu!
 

Harplov över

Påsklovet är över vilket också betyder att harplovet är över.
Det har varit jättekul att lyssna på det här instrumentet i en vecka nu. Harpa är ett så fint instrument. Dock verkar det vara så svårt tycker jag. Eller vad tycker ni? Nästa lov är sommarlovet, vilket är det längsta lovet. Vi får se vad det blir instrument då. Det kan ni klura på fram till början av juli/slutet av juni ungefär. Det måste vi ju se framemot!
 
Och som vanligt kan ni återuppleva alla loven på den här kategorin, det vill säga: Lov.
 

Ravel: Introduction and Allegro

Min mammas favorit. När det blir lov får jag ju även ta hjälp av de i familjen. Tycks? Grymt tycker jag!

Hedwig's Theme, Harry Potter - Harpa


Lord of the rings - Harpa

 

Game of Thrones - Harpa


Halo, Beyonce - Harpa

 

Can you feel the love tonight, Elton Yohn, The Lion King - Harpa

 

Hey, Soul Sister, Train - Harpa


All I Want, Kodaline - Harpa


En jullåt på harpa


Canon in D, Pachelbel - Harpa


Canon in D, Pachelbel - Harpa


Hallelujah X2 - Harpa


Halleluyah - Harpa

Jag har aldrig hört den här låten på harpa faktiskt. Men visst är det grymt fint? Jag tycker att låten passar för instrumentet. Visst skrev jag lyssna och njut igår? Jo, men det skriver jag ju i stort sett alltid. Men ibland är det lite extra, som nu tex. Lyssna och njut verkligen!

O come, O Come Emmanuel - Harpa

Den här låten har ni blandanat hört tidigare med ThePianoGuys. Det minns ni kanske? Jag kom plötsligt att tänka på den här låten så ja, här delar jag den med er idag. Lyssna och njut!
 
 

Harplovet - Ineldning

Harpan är ett stränginstrument. Instrumentet består av en ram, där strängarna ör spända. Harpan har funnits länge. Man tror att instrumentet härstammar från Orienten. Instrumentet har utvecklas, och nu finns tex elharpor.
 
 
 
 
 

Our last summer - ABBA

ABBA kan ju faktiskt det här. Dem kan sjunga. De senaste dagarna har jag lyssnat väldigt mycket på den här låten. Oja, jag är rätt så fast i den just nu. Måste säga det att det ska bli kul att höra hur den här låten låter sen. Jag är allt lite nyfiken!

Downton Abbey - Orkester

Här är Downton Abbey fast då med en orkester, en helt grym orkester, eller vad tycker ni? Det som ni hör hos förstafiolerna är det som står i mina noter. Det låter så i alla fall. Jag antar att det är melodin i alla fall. Men just här känns det som att allt är melodin. Och, det kanske det är på sätt och vis. Hm. Nämen alla stämmor går ju ihop och bildar tillsammans melodin. En enskild stämma kan vara melodi, men inte på samma sätt som när alla stämmor går ihop. Där hittade jag rätt tror jag.
 

Downton Abbey - Piano

Som jag nämnde i onsdagssammanfattningen fick jag i måndags tre nya låtar. En av dessa nya låtar är den här, tema från serien Downton Abbey. Grymt snyggt tycker jag här. Men vi får väl se hur det låter sen. Jag har ju absolut ingen aning om hur det kommer låta. Men jag tror att vi kommit så långt som att det ungefär kommer låta så här, fast då med cello och fiol!

Sammanfattning (Cellolektion) - 7 april 2014

Hej! Igår var det ju ingen orkester men tänkte att jag ju ändå kan sammanfatta som vanligt på onsdagen. Får för mig att det är torsdag idag bara för att det inte var någon orkester igår. Nej, det är ändå torsdag och fredag kvar nu sen tar både jag och celloliv påsklov. Och ni vet vad som väntas under påsklovet här va? Jo jag kan avslöja det nu. Under påsklovet kommer ni få läsa/och höra mer om harpa. Men i måndags var det i alla fall cello som det brukar vara! Fick tre nya låtar som jag ska spela på en konsert lite längre fram. Det skulle vara lite filmtema på den konserten. Men mer om det när det närmar sig då jag inte vet så mycket just nu. Låtarna jag fick var i alla fall "Let it go", vilken ni hört både idag och tidigare, "Downton Abbey", vilken kommer från en film/serie med det namnet, och "Our last summer" av ABBA. Mer om dessa två sistnämnda låtar nu torsdag och fredag. Som sagt, påsklovet kommer otroligt olägligt. Någon gång kommer jag nå en gräns när jag verkligen inte kan klara loven. Men inte ännu. Jag håller ihop mig själv genom att öva. Övar jäkligt mycket om jag får säga det själv just nu. Spela på musikanter!

Let it go, frozen - Cello

 

Let It Go, Frozen - Fiol och Piano

 

Helt söndrig

Känner mig tom, och som att något har gått sönder. Känner mig uppriven, som ett sår inombords. Utan cellon är det så. Allt det här är på 100 idag. Såret är så stort det kan vara, det där som har gått sönder, och den där tomheten känns så stor idag. Försöker blunda idag och fortsätter spela i hopp om att tiden rusar under påsklovet. Påsklovet kommer verkligen olägligt...
 
 

I see Fire, Ed Sheran - Cover

Det här numret var efter pausen, det vill säga andra akt. Här satt vi stråkmusikanter från "My heart will go on" däruppe på sidan. Här hör vi låten I See Fire som ni säkert känner igen från filmen The Hobbit. Det här var verkligen något av det bästa under hela kvällen. Riktigt snyggt gjort. Grymt sjunget och spelat. Och så snyggt tycker jag när kören reser sig upp där bakom.
 

Lite tänkande fram o tillbaka

Usch. Jag som verkligen gått och längtat så jäkla länge till helgen som varit och så flyger helgen förbi. Roligaste helgen på länge. På hela 2014 tror jag bestämt. Jag har fått göra det jag älskar, det är jag brinner för. Det som jag är eld ch lågor för hela helgen. Kommer gott ha det här i huvudet ett bra tag till...
Jag är lite osäker på om det är cello idag. Om det är, så ska jag iväg, för annars så är det inte på cello på ett tag. Imorgon är det ingen orkester, då vi fått ledigt som jag nämnt ett antal gånger, och nästa vecka är det påsklov. Under lovet kommer såklart ett nytt instrument (Vilket jag börjar med under helgen). Jag har faktiskt också bestämt mig för vilket instrument, men det får ni vänta på. Veckan efter påsklovet är det ingen cellolektion då det är röd dag på måndagen, men orkester (tror jag) är det på tisdagen. Just nu ser jag framemot veckan efter påsklovet och ytterligare veckan efter det så att det blir som vanligt. Efter påsklovet känns det lite tycker jag som sista rycket innan sommarlovet, för då är det ju bara någon vecka kvar sen är det sommarlov. Sommarlov, flera månader utan cellon. BLÄ. Men efter sommarlovet, då inleder jag höstterminen, och börjar redan, om jag ska erkänna det, bli lite nyfiken på låtarna... En sak i taget, eller åtminstone en vecka i taget. Jag har övat idag, och tror bestämt att det blir mer övande sen. Ju fler konserter som jag är nöjd efter, så inser jag verkligen att övning ger resultat. Det gör det och jag inser det mer och mer = Jag övar mer och mer.

Ed Sheeran - I See Fire

Om ni har sett filmen känner ni säkert igen det här! Låten var med igår på konsert i ett nummer. Det var några jätteduktiga tjejer och en kör plus två gitarrister som spelade och sjöng. Riktigt grymt! Det var helt klart en av mina favoriter bland alla nummer måste jag säga.
 

Den vilda jakten på ringen, Konserthuset Stockholm, Konsertsammanfattning - 6 april 2014

Den här konserten är svår att sammanfatta. För att det inte var bra låtar med utan också teaterscener. Svårt att sammanfatta då, men jag ska försöka. Det började redan 09.30, men dem flesta var där redan innan. Vid 09.30 fick vi i alla fall gå in. Vi fick gå till ett stort rum utanför det ställe där vi sen skulle spela. Packade upp och blev stämda. Sedan skulle vi sitta på körläktaren, så där fick vi först sitta. Och jag kan lova att vi satt där ett bra tag! Det skulle fixas med ljud, kollas mikrofoner, dras sladdar och säkert en hel del annat. Tillslut var repet igång i alla fall och då skulle första numren som var före oss repa, så då fick vi sitta och lyssna på det. Tillslut var det i alla fall våran tur att repa. Repet gick faktiskt bra! Efter repet, då vi repat alltså hade vi en paus mellan ungefär 12.00 och 15.30, men det tänker jag tyvärr inte sammanfatta... Vi hann sitta ner lite innan konserten började sen. Konserten började 16.00 och då var det såklart samma runda. Jag är faktiskt otroligt nöjd, och jag tror att det beror på att jag tog för mig. Sedan behöver jag inte säga något mer. Jo, men det gick bra. Jag tycker det, att efter de senaste konserterna har jag faktiskt tyckt att det gått otroligt bra! Det är under konserterna som allt kommer ut, precis som det ska var. Så har det i alla fall varit under de senaste konserterna. Jag tar det som ett steg framåt. Vi fick ju sitta kvar sedan och lyssna på resten, inklusive paus. I pausen fick vi lämna och packa ner instrumenten i salen där vi spelade.
Usch, jag känner att jag kan sitta och sammanfatta det här timme för timme, steg för steg, men det var inte riktigt det som var meningen. Eller? Så kortfattat nu. Konserten hette ju "Den vilda jakten på ringen". En ring som försvunnit, det är ni med på va? Vet ni vem som tagit ringen? Darth Vader. Jag har fått göra något jag älskar hela dagen. Något, som betyder troligt mycket för mig. Något som jag inte vad jag skulle göra utan. Nej, för idag vet jag faktiskt inte vad jag skulle göra utan cellon... Jag ser otroligt mycket framemot att sitta här och skriva en ny sammanfattning, men det dröjer någon månad. Att skriva dessa konsertsammanfattningar här gör att jag minns konserterna, skapar mig bilder när jag läser och, ja helt enkelt, som jag skrev precis, minns.

Den vilda jakten på ringen, Konserthuset Stockholm, Konsertbilder - 6 april 2014

 
 

Sammanfattning (repetition Kulturskolan Hammarby Sjöstad) - 5 april 2014

Repetitionen var redan vid 09.30 så det blev tidig start idag. då jag var tvungen att åka genom hela stan, i stort sett. Ja, jag trotsade ju förkylningen och åkte iväg. Repet gick faktiskt bra sen tycker jag! Vi spelar ju "My heart will go on" två rundor. Första rundan spelar alla melodin och andra rundan spelar vi några en basstämma. Vi som spelar basstämman är vi från KORK, det vill säga orkestern. Vi var bara 5 stycken idag. Tror att vi blir någon mer imorgon. Och några från orkestern av violinisterna spelar ju en högre oktav andra rundan. Vi spelade låten två gånger. Melodin funkade faktiskt bra hela tiden. Tappade inte någon ton som jag gjort tidigare, utan lyckades hålla i hela tiden. Basstämman funkade inte så bra första gången, men andra rundan så funkade den betydligt bättre! Det var faktiskt grymt skönt att komma iväg ändå och repa, och höra hur det lät tillsammans med alla andra och så. Nä, resten av dagen ska jag vila och imorgon så är det rep och konsert. Cello hela dagen i stort sett!

Bourrée, Bach - Fiol

Den här låten funderar jag starkt på att spela in. Kanske lite mer övning. Men till någon gång i juni förhoppningsvis. Jag hade ju den här låten i celloläxa tidigare. Jag har ju bara Bourrèe 1. I videon hör vi dock andra delen också. Andra delen har jag också men den kan jag inte riktigt spela...
 

Usch

Jag är fortfarande jäkligt förkyld. Håll tummarna för spel på söndag! Jo. För att vara positiv. Det kommer det bli! Dock hade jag aldrig någon ork igår att öva, och har ärligt talat inte haft det ännu idag heller. Kanske kan förmå mig att sitta ner lite efter middagen idag i alla fall. Imorgon är det rep och jag hoppas så in i hoppsan att jag kommer iväg på det. Det är bara en stund på förmiddagen/morgonen så förhoppningsvis kommer jag iväg på det. I värsta fall med en alvedon. Ska fortsätta krya på mig, söndagen känns som viktigast just nu. Som prio ett. Så det kör vi på!
 

Vila, vila och vila

Hej på er! Jag har taimat det så grymt så jag har gått och blivit sjuk. Fan. Jag har ju konsert till helgen! Förmodar att jag blir hemma även imorgon. I värsta fall så får jag stoppa i mig en alvedon i helgen. Konsert ska det minsann bli, och även rep på lördag hoppas vi. Nej jag ska inte sitta och klaga. Livet kan vara orättvist. Jag ska vila upp mig till helgen. Orkester är det ju i stort sett varje vecka, förutom då det är lov såklart, medan det inte är konsert varje vecka. Så det kör vi på! Jag har inte haft någon riktig ork idag till att sätta mig vid cellon, ännu, kanske blir lite efter middagen. "My heart will go on" känns absolut som nummer 1, orkesterlåtarna som nummer 2 och så får jag ta läxan lite efteråt. Ja, i alla fall den här veckan. Förresten, jag kom på det att måndagen efter påsklovet är det ju ingen cello, då det är en röd dag. Satsar verkligen på orkestern den veckan. Nej men, jag tänkte lite och kom fram till att det blir perfekt med en ny video då. Eller vad tycker ni? Jo juste. Visst brukar jag skriva att musik är medicin...
 

Bra beskriviningar och att vara helts stum

Finner inte riktigt några ord. Brukar hitta grymma (om jag får säga det själv...) beskrivningar ibland. Ja, ni vet. Men likaså kan jag vara helt stum. Det här låter så enkelt, men samtidigt svårt. Nej, jag skulle absolut inte kunna göra det bättre själv. Jag har absolut ingen aning om vad instrumentet heter. Men så fort jag vet lovar jag söka upp mer om det. Så håll koll... Så länge säger jag bara, njut!

Sammanfattning (Cellolektion, orkester) - 31, 1 mars/april

Jag har redan skrivit om i måndags. Dock skev jag inte då vad jag fick i läxa. Fick en ny låt som står med i Cellisten 3. Låten är en "Menuett" från en opera, av Mozart. Mer om den låten under veckan! Förre veckan var jag inte speciellt nöjd efter orkestern. Den här veckan gick det betydligt bättre. Jag är faktiskt väldigt nöjd! Jag hoppas verkligen att det håller i sig till efter påsklovet nu. Det skulle ju vara skönt, grymt skönt.
Vi spelade igenom hela "Viva la vida" igår, och det har vi inte gjort tidigare. Märkte att slutet var lite krångligt. Hängde inte alls med efter en paus. Rytmen blev lite annorlunda där, så det var väl det som gjorde mig förvirrad. Jag förstår ju vad jag ska spela. Men det är bara att jobba på med det, och alla andra orkesterlåtar. Vi gick igenom "My heart will go on" också som jag ska spela på söndag. Det gick bra, men jag tappade dock bort mig någonstans. Men jag är riktigt grym på att komma in igen ju. Det har jag nog inte skrivit, men vi ska i alla fall spela låten två rundor. Första rundan spelar alla melodin, andra rundan ska några av fiolerna (första stämman i vår orkester) spela en oktav högre och vi cellister ska spela en basstämma. Jag börjar bli lite irriterad över en ska. Jag tittar på mina videos, och jag spelar med vibrato i, i stort sett alla videor nu förtiden. Men aldrig annars? Jag lyckades faktiskt spelamed vibrato på julavslutningen i julas i skolan. Så, jag tänker ha det som mål att spela med vibrato på söndag. Fan. Nej, nu ska jag inte ha för höga krav eller så, för det kommer, antar jag, automatiskt tillslut. Men nu kör vi! Vi kör på det!

The Mission / How Great Thou Art - The Piano Guys (Wonder of The World 2 of 7)

Dem är så grymma. Så jäkla bra. Äntligen något nytt från ThePianoGuys! Delar det i stort sett direkt då det kom upp igår. Lyssna och njut, som jag (oftast) brukar skriva.
 

Yiruma, River Flows in You - Piano


Planer, våren-hösten 2014

Det var orkester idag, men skriver mer om det imorgon på i sammanfattningen!
Jo, som rubriken säger! Planer från våren-hösten. Det märmar sig ju sommarlov, vårterminen lider mot sitt slut. Jag kan ju börja med att ta upp att det är konsert till helgen, på söndag, "Den vilda jakten på ringen".
Veckan efter det är det ingen orkester (Då vi får ledigt efter helgen), och ytterligare efter den veckan så är det påsklov. Under påsklovet väntas ett nytt instrument. Till den här månaden hade jag också tänkt att fixa till en ny video! Mot slutet av maj så kommer det säkert vara en vårkonsert med orkestern. Dock vet jag ingeting om det ännu, men så fort jag vet så vet ni det snart också. Jag hoppas också att det blir en sommaravslutning i år, precis som förra året. Det kanske ni minns? Då jag spelade både med gruppen Vilt/Uppstråk och orkestern. Under sommarlovet väntas sedan ett nytt instrument. Får se vad det blir. Jag klurade på det på tunnelbanan på väg hem från orkestern idag och räknade ut att det är ungefär 6 månader (Ett halvår) kvar till celloliv blir 2, det vill säga i oktober. Maffigt tycker i alla fall jag! Ja, och hösten blir mitt 5/5 1/2 år med cellon...
 

RSS 2.0