Pianokonserter - Avslut

Ett pianoavslut med Chopin och Adam Neiman! 
Jag vet att jag en del dagar låter texten vara tom, men jag vill ju att vi bara ska lyssna och njuta. Så istället vill jag nu ge cred till alla klipp och musiker. Tack! 
Jag tycker att pianolovet blev kul och fint, härlig blandning - försökte jobba ihop ett program med olika kompositörer och en hel del variation. Om jag lyckades får ni avgöra. 
Jag älskar verkligen att få ihop ett tema under varje lov, det känns verkligen som att den här platsen får växa då, från flera olika musikperspektiv. Sedan tänker jag mer och mer på celloliv som ett stort musikbibliotek, en rymd som aldrig heller kommer att ta slut - och i det gör loven så mycket. 
Ja ni vet vad jag brukar avsluta ett lov med... Alla lov hittar ni på den här kategorin, det vill säga kategorin Lov. Här finns:
Fiol, Kontrabas, Trumpet, Tvärflöjt, Piano, Trummor, Oboe, Klarinett, Harpa, Blockflöjt, Trombon, Gitarr, Horn, Nyckelharpa, Saxofon, Opera, Dirigenter, Viola Da Gamba, Viola damore, Svenska Tonsättare/Svensk Musik, Euphonium, Cellokonserter, Fiolkonserter, Trumpetkonserter och Tvärflöjtskonserter. 
 
Ja, vilken lång lista som skapats. Vi får se om jag nämner den efter fler lov, annars hänvisar jag hit!
Lyssna vidare så hörs vi som vanligt imorgon! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0