Rensning, kompositörer, musik

Jag är mitt uppe i en rensning i cellolivs arkiv. Det finns videoklipp som jag delat med er som av vissa anledningar har försvunnit, dessa inlägg som videoklippen är ju bara där då helt obegripliga när inte musiken är kvar så de rensar jag bort. Då vet ni det.
Under eftermiddagen har jag fått en rinnande näsa och en jobbig hals. Fy. Men iväg och spela det ska jag. Är nyfiken på om övning gett resultat den här veckan. Jag har ju övat en hel del på orkesterlåtarna under veckan. Å andra sidan kan jag nu vara helt "borta" idag om jag dragit på mig en förkyldning nu. Det är jag helt medveten om och dessa "Allt" vad det innebär när jag inte är nöjd. Men ja, vi får se!
Förresten jag har hittat en version av låten jag fick i läxa förra veckan (fortsätter med samma låt även den här veckan) - Dock kommer jag inte dela det tyvärr! Men musik så det räcker kommer ni få i alla fall under veckan, dessutom mer om någon spännande kompositör. En sak jag känner att det jag måste skriva här. Det börjar bli mörkt nu när jag går till cellon. Jag nåde gillar det och inte alls. Det är på ett sätt skönt att det är mörkt redan vid 8 men samtidigt är jag inte särskilt förtjust i att sitta på en tunnelbaneperrong i ca 9 minuter varje tisdag. Ja, även om det är i bästa sammanhang! (Cello = Bästa sammanhang på hela veckan!) . Vi fortsätter under veckans sammanfattning, musik och kompositörer! Dessutom ska jag trolla ihop något spännande inlägg till er, det kanske jag kan börja klura på redan i pausen i orkestern idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0