Övning och pizzor

Det går framåt med rensningen! Jag har ungefär 1 år kvar att rensa. Man det är går rätt så fort beroende på hur mycket tid jag har. Varje månad för sig går rätt så fort.
Jag har övat under eftermiddagen. Åh, ny spännande låt den här veckan . Från torsdag och framåt i veckan kommer jag dela så mycket jag bara hittar om den här låten. Är ni nyfikna och absolut inte orkar vänta till torsdag kan ni kolla Facebook gilla sidan. Lyssnat på låten ett antal gånger redan. Tror på det sättet att lära sig. Lyssna, lyssna , lyssna om och om igen. Det är lärorikt för då fastnar låten i huvudet och man lever sig in i rytmerna och så vidare på helt annat sätt än vad man gör när man bara spelar .
Tänkte hinna med att spela igenom orkesterlåtarna innan orkestern. Får se om det går bättre på Bellman och Mozart. Det var trots allt första veckan vi spelade de låtarna förra veckan. De två andra låtarna gick ju bättre förra veckan, ja i alla fall lite, men de visste jag hur de lät. De spelade vi ju redan första veckan. Någon gång efter höstlovet vill jag i alla fall att jag ska kunna känna att allt låter lite bättre för min del. Hemmagjord pizza innan orkestern. Det slinker helt klart ner. Vem tackar nej till pizza, hemmagjord dessutom? Inte jag i alla fall. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0