Tid, tid, tid

Är inte tiden märklig? Den bara flyger iväg. Jag tyckte ju att det var precis som jag gick ut sexan, som jag började sjuan, som nyårs afton var, som julafton var, som höstterminen 2012 tog slut... Jag skulle kunna räkna upp minst hundra saker till. Började jag inte spela cello igår? Känner att jag inte riktigt hängt med.
Igår? Nej, tänk att det faktiskt var för ungefär fyra år sedan. Helt... Tiden. Nej jag förstår mig inte på tid.
Snart kommer jag väl skriva något i stil med, var det inte igår som hösterminen 2013 började, var det inte igår som jag började åttan, var det inte igår som jag... Och så är det julen år 2013.
Med den här farten kommer väl sommaren ta slut på en dag. Man tänker ju lite så. Jasså, var sommaren så kort? - Den frågan kommer jag säkert ställa mig när sommaren är över.
- Nej, nu tar vi en dag i taget Hanna! -
Juste ja, idag var det ju sista cellolektionen för den här terminen. Juste... Var det inte igår som vårterminen 2013 började? Nej det var ju för flera veckor sedan. Ja, precis Hanna.
Förr, förra (Fick tänka till där.) veckan var det sista orkestern för terminen och förra veckan var det konsert. Jag är glad att det är den här måndagen kvar ,och faktiskt nästa vecka också, med cellon. Ja, nästa vecka är det ju konsert. Då när jag får en ny chans på "James Bond theme" och "Telemann Sinfonia" - Det ser jag framemot.
- Det mesta handlar om tid idag, känns som att jag upprepat ordet tid här flera gånger nu -
Jag låter tiden fortsätta rulla, det är ju faktiskt ändå skönt att tiden hela tiden rullar på. Tänk om tiden stod helt still hela tiden. En värld utan tid. Nej, det skulle ju faktiskt varit värre... Jag tar emot tiden med ett leende. Med ett leende, jag är glad att tiden flyter på.
Kramar <3
 

Kommentarer
Postat av: therese pue

-tack! :D Jag har en nikon 3100 med ett 18-105 mm objektiv :)

2013-05-27 @ 12:37:38
URL: http://fames.se/duvetpue

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0