Cellosammanfattning 12 mars 2013

Hej! Efter igår på orkestern känner jag mig i stort sett alldeles tom. Inga kännslor, ingeting.
Det är bara som ett stort svart moln. Det är rätt skönt faktsikt, även om... Jag hatar kännslan av att gå runt med ett stort svart moln inombord. Men att slippa känna besvikelse, det är det som är skönt. Jag kan pusta ut. Fats inte riktigt, för ändå så blev jag väl inte hel nöjd. "Jag kunde gjort bättre", sovanligt.
Det var iallafall roligt. - Som ni märkte dök det upp ett litet inlägg. I skrivande stund hette det väl.
Om ni har läst det så, "Hedwigs Theme" på sidan två gick mycket sämre än vanligt. Så det är jag väl inte helnöjd med. Sidan två däremot, den gick väl helt okej.
En rolig grej med orkestern igår var att vi fick en ny låt! Jippi, äntligen dök det upp något bra, jag har verkligen längtat efter det så där blev jag glad. Ett litet leende smög sig väl på läpparna då.
Låten vi fick var "Mamma Mia", wow den låter riktigt maffig i orkester. Det är väldigt stor skillnad måste jag säga, om man gämför med när ABBA sjunger låten och när vi spelar den i orkestern. Skillnad :D
I början, första raden typ, då hängde jag väl med rätt bra. Sedan tappade jag väl bort mig någonstanns.
Fast, jag kan samtidigt inte säga att det gick dåligt för det var ju trotsallt första gången jag spelade låten.
I "Mamma Mia" var det två stämmor precis som i "The James Bond theme" och "Beauty and the beast", fats i de låtarna har jag ju stämma 2. Här fick jag stämma 1. Så det var roligt!
Har säkert tusentals ord som jag kan skriva ner till bara att de inte dyker fram just nu... Fast så skönt det var att skriva av mig lite. Att skriva ner alla tankar. "Puh".
Helt enkelt, slutsatsen blir att det gick halvbra, helt okej ändå.
Extra många cellokramar denna dag <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0