Vårterminen 2013, terminssammanfattning

Idag är det då Sveriges nationaldag och vi firar det med en terminssammafattning. Jag kommer ihåg första veckan jag skrev här, efter första cellolektionen våren 2013...  Den 14 januari 2013 var det. Dagen därpå var det orkester, den 15 januari var det. I början var jag rätt nöjd hela tiden - När jag går tillbaka och tittar hittar jag inget som inehåller ordet BESVIKELSE , på riktigt, föränn först den 20 februari - Sedan har det gått både upp och ner. Vissa veckor har det bara varit massa glädje som sprudlat i mig efter orkestern och cellolektionen. Andra veckor har jag bara känt BESVIKELSE. Veckor som jag bara haft ordet BESVIKESLE i huvudet så har jag bara velat ge upp, eller som jag tänkte skriva, dö. Men det känns så fel att använda det ordet... Samtidigt har jag alltid kämpat vidare, i vått som torrt, för jag har alltid vetat att fortsätter jag kämpa så kommer jag vara så NÖJD i slutänden. Jag är så glad att jag aldrig gett upp efter dessa BESVIKELSE-dagar - Skulle jag gett upp efter det hade jag aldrig förlåtit mig själv - Det är just denna meningen som stämmer så bra in just nu, att jag aldrig velat ge upp för att jag vet att  jag kommer vara så NÖJD i slutänden - Det är just vad jag är nu. NÖJD. Det är de senaste veckorna som gått bra, som jag är nöjd över. Det är då jag verkligen tänkt att "Hanna, du gav inte upp, för att du visste att i slutänden skulle du känna dig... NÖJD". Jag är så glad över att just kunna upprepa ordet NÖJD i mitt huvud! Att efter konserterna, speciellt nu den 4 juni, ha känt att jag blivit bättre. Att jag faktiskt utveclkats (Det där ordet känns fel att använda, men jag antar att det passar väldigt bra in just nu) Blivit bättre även den här terminen. Det är glädje på riktigt - Det är egentligen det som jag lärt mig under terminen, att om jag fotrsätter kämpa hela tiden ger det resultat i slutänden. Sedan har jag kommit på så mycket andra tankar, ja egentligen... Så har jag fått helt nya tankebanor den här terminen. Jag tror jag fått ett helt nytt sätt att tänka på den här terminen.
- Glädjen jag känner just nu, jag ska försöka bära med mig den in i höstterminen också, så får vi se var jag landar efter det. Jag ska iallafall försöka trycka bort all besvikelse inför höstterminen, hämta all glädje och ha kvar den. Jag  bär med mig glädjen in i höstterminen, med de orden, den meningen, är jag säker på att höstterminen kommer bli riktigt bra! Kanske till och med mer än bra? Mer än bra... Ja!
Jag ska försöka njuta av sommarlovet, vilket jag först kommer kunna göra om några veckor. Sommarlovet som kommer gå till att återuppleva konserter genom inspelningar, till att spela cello, och den där promenaden som jag verkligen kommer behöva under sommarlovet. Så med höstterminen kommer jag ha hämtat upp alla krafter och ha ett riktigt Hannaleende på läpparna.
Många kramar <3

Kommentarer
Postat av: Henrietta

jag känner igen mig hur du känner. Vissa veckor vill man bara lägga av och vissa veckor vill man inte göra annat än att spela. Det blir lätt så när man spelat så länge. Bara att fortsätta kämpa fina du!
sv: Tack! ♥ nej, ibland skulle det verkligen behövas någonting som gjorde att man kunde stoppa tiden :)
Okej, men då jämnat det ju ut sig ganska bra! :D
Kram ♥

2013-06-06 @ 21:19:16
URL: http://molntussar.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0