Euphoria, cello

Genom en kommentar på "Idas sommarvisa" som löd såhär - Kan den också väldigt lätt - Så hittade jag det här fina celloframförandet på låten Loreen vann med år 2012 i Eurovision song Contest. Jag blev som förälskad  direkt - Ett uttryck som jag använt mig av ganska ofta - Men den här gången menar jag det mycket. Från djupet av mitt hjärta om jag ska uttrycka mig så. Det här är helt fantastiskt, helt underbart. Jag hittar knappt ord, fast det finns fem miljoner om inte mer. Det enda jag kan säga på rak arm är att jag älskar det här. Hon spelar med en sådan inlevelse, så att man direkt förstår vilken låt det är. På ett sådant sätt att man bara vill sjunga och spela med. Förstår ni mig när jag skriver inlevelse? Jag har ett ord i huvudet, men det vill inte riktigt komma fram just nu... Men med inlevelse menar jag allt möjligt, men blandanat en slags sångbarhet som man inte alltid får till. Cellisten här får till det perfekt i mina öron. En sångbaret både inom sången och när man instrumentet, när man spelar. Det låter så enkelt när man hör det här, som det gör ibland när man får till det bra. På något sätt låter det så mjukt och lent i mina öron om ni förstår vad jag menar då.  - Jag har lyssnat på det här väldigt många gånger nu, för att hitta rätt ord och jag tycker bara att det låter bättre och bättre. Jag säger så här, lyssna och njut -
Det här är värt så mycket mer än mina små ord, men jag hoppas verkligen att ni förstår vad de betyder, för de betyder så mycket!
 
 

Kommentarer
Postat av: Henrietta

sv: Åh, tack! :D
Man vet ju aldrig :) Nej precis, när man väl börjat använda det förstår man hur tråkigt det låter utan, det är bara att man ska våga spela ut det på lektionerna också, som du säger. Jag måste träna på att våga gör det på konserter och sånt också, för min hand typ låser sig och det går bara inte när jag ska försöka göra vibrato när jag spelar för andra människor. Lite tråkigt!
Kramar ♥

2013-06-17 @ 16:26:15
URL: http://molntussar.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0