Glad cellist!

Bilden känns så självklar - Det här det är jag!
Kände för att bara sitta ner och skriva idag, jag har ju som vanligt så mycket spännande att berätta.
Hösterminen med cellon börjar igen första veckan i september. På ett sätt är jag rädd, fast ytterst lite, rädd för ordet besvikelse. Men, samtidigt har jag hämtat upp allt som jag tappade dessa dagar, så nu är jag tipptopp.
Framåt höstlovet har jag något spännande på G, fast det kommer jag först skriva om i september. Antingen i början av september eller i slutet.
Först och främst tar vi nästa helg, då jag både blir 14 år på lördagen och på söndagen är det kolonifest. (Igen) Kanske lite mer höstfest nu. Man kan bla köpa grönsaker. Nej, men vet ni vad man mer kan göra på den här kolonifesten? Lyssna på en cellist, och inte vilken cellist som helst, utan mig. Ja, det stämmer, jag spelar lite olika låtar med lite dragspel till. Förhoppningsvis blir det lite inspelningar som jag sedan fixar ihop till någoting.
Lite plus i kanten sådär, som jag känner att jag måste lägga till innan jag avslutar är att jag nu har skaffat en kanal på youtube där jag endast kommer lägga upp videor där jag spelar - Så under de närmsta dagarna ska jag redigera ihop första videon till youtubekanalen - Och såklart kommer den komma upp!
- Vet ni? Imorgon tycker jag vi tar lite mer musik! -
Cellokramar <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0