Snart konserter!

Åh vad jag längtar, snart är det konsert!
Har skrivit förut om det i några inlägg.
Mne upprepar det igen, snart konsert, först och främst en konsert den 27 november med låtarna "Koppången "Nocturne" och "Vaggsång".
Den konserten skulle vara på det här Musikaliska - http://www.musikaliska.com/repertoar/unga-musiker-cellofrossa-storbandssvang-2711/ - kika in på länken, just precis denna konsrten ska jag spela på.
Om ni har lust att komma och lyssna https://event.webbiljett.se/musikaliska/step/chooseSeatN.aspx?seId=1565 - beställ biljetter. Om ni klickar på första länken så ser ni att i sidan så står det Köp Biljetter, där klickar ni och så kommer ni till den andra länken. Ser verkligen framemot denna konsrten på musikaliska.
Om ni inte vet var det ligger, det ligger på Nybrokajen 11, kom och lyssna, njut!
 Detta fina ställe - det är musikaliska!
Har fler konserter snart, en med orkestern snart också.
Låtarna som kommer spelas då är som jag nämnt tidigare många gånger "Pirates of the Caribbean" "Tre folkliga valser" "The Hunt" och "Jämtländsk brudmarch"
Denna konserten ska vara i december närmare bestämt den 11 december, så kom och lyssna och njut då vet ja!
  Denna julkonserten kommer vara i S:ankta Birgitta Kyrka.
Nästan det roligaste med cellon, eller en av dem roligaste grejerna det är att man får  spela på så många olika ställen när det är konsert. En av dem tråkigaste grejerna, det är att det finns lov och att det inte är konsert lite ofta...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0