Konsert och lektionssnack!

Igår (Sista cellolektionen för hela terminen) på cellolektionen fick jag en ny läxa, "Noel" nummer 10 förövrigt var det, det är en fransk låt och Noel på Franska betyder jul.
Den är rätt enkel, låten, kanske spelar den för er nu i jul, funderar på det lite. Om den låter bra senare i jul så kommer jag säkert spela den för er!
De andra låtarna som jag hade i läxa gick också bra, bäst gick "Jul, jul, strålande jul", den är rätt lugn men sen hade jag ju också "We wisch you a merry Christmas" som gick rätt bra den med, eller hyffsat skulle jag vilja säga. Får en sådan fart i min stråkarm, hahaha, då blir det att jag knappt hänger med, med ögonen men med armen och fingrarna. ;)
Nu är det snart dags för konsert, om mindre än en timme beger jag mig till kyrkan där konserten ska vara i, Sank:a Birgitta kyrka heter den. Och den är rätt stor måste jag säga...
Känner mig lite pirrrig i hela kroppen men ska försöka göra mitt bästa och spela på, som min lärare sa i skolan idag "Om man är lite nervös, då kärper man oftast till sig lite mer", här var det pepp, pepp!!
- Säg gärna till om ni har konsert så kan jag peppa er -
Jag ska vara i kyrkan vid 5 och öva till 17.40, sen har jag paus till konserten börjar, 18.30 och så är konserten ända till 19.15. Kul, kul, kul!!
Jag vet inte exakt hur konserten kommer se ut eftersom att Stringendo också ska vara med, alltså jag vet inte om vi eller dem ska spela först. Hoppas vi spelar först, hihi :D
Nej, nu ska jag ladda inför konserten, imorgon bloggar jag bara om hur det var på konserten.
Massa med cellokramar <3

Kommentarer
Postat av: Henrietta

Vilket sammanträffande (igen!! ;)
Cellolärarna måste ju planera konserter samtidigt för jag har konsert imorgon ;D
sv: hihi, katter är bäst.
åh tack tusen gånger om, blir så himla glad! ♥
det tycker jag med, det är trots allt bara jul en gång om året!
Man blir nog alltid lite nervös, men ibland kan det ju vara till ens fördel :)
Kram vännen! ♥

2012-12-11 @ 21:41:40
URL: http://molntussar.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0